ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας Fedex-ΤΝΤ express.
Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, η παράδοση γίνεται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Ο χρόνος αποστολής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η επιχείρηση, δεν ευθύνεται για τη μη έγκυρη παράδοση που οφείλεται σε καθυστερήσεις λόγω ανωτέρω βίας ή λανθασμένης δ/νσης . Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφουν σε εμάς και αποστέλλονται εκ νέου με χρέωση των εξόδων αποστολής. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις της μεταφορικής λόγω
φόρτου εργασίας.

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι 4 ευρώ και για τις χώρες της Ευρώπης 20 ευρώ. Όλα τα προϊόντα πακετάρονται με προσοχή και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει ότι το δέμα δεν είναι χτυπημένο και πως τα προϊόντα στο εσωτερικό του δεν έχουν υποστεί ζημιά (ές) εξαιτίας της μεταφοράς. Σε αντίθετη περίπτωση, οφείλει να το επιστρέψει στο διανομέα αλλιώς να ενημερώσει γραπτώς για την ύπαρξη ελαττωμάτων μέσα σε (5) πέντε ημέρες από την παραλαβή του είδους. Σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Οι επιστροφές λόγω διαπιστωμένου πραγματικού ελαττώματος ή διαπιστωμένης έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας από υπαιτιότητά της εταιρείας γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία στην διεύθυνση Στρ. Ι. Λειβαρά 30, Τ.Κ.: 34100, Χαλκίδα, αφού ο πελάτης επικοινωνήσει με την εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία βαρύνουν την εταιρεία αρκεί να τηρείται ο περιγραφόμενος παρακάτω τρόπος επιστροφής. Η παραλαβή του προϊόντος θα γίνεται μόνον από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία  από την διεύθυνση παράδοσης που είχε δηλωθεί κατά την  παραγγελία.

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες με την αρχική συσκευασία του ακέραιη, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν, να έχουν διατηρηθεί οι σωστές συνθήκες συντήρησης και γενικά τα προϊόντα να μην έχουν υποστεί οποιαδήποτε μείωση της αξίας
τους. Τα προς επιστροφή προϊόντα  πρέπει επίσης να συνοδεύονται από την απόδειξη/τιμολόγιο ή το δελτίο αποστολής, προκειμένου η εταιρεία να διεκπεραιώσει εντός εύλογου χρόνου το αίτημα του πελάτη και την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος, η οποία γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την εταιρεία.